LESSEN ZELFVERDEDIGING VOOR DAMES

Behalve zelfverdedigingslessen voor scholieren 12+, zijn er sinds kort ook lessen specifiek voor dames. ‘We kregen regelmatig vragen van ouders van kinderen die judoën, of er ook lessen waren voor beginnende senioren en of er ook specifieke groepen voor dames waren’ aldus Astrid Keizer, instructeur zelfverdediging. Sommige dames vinden judo leuk, maar zien zichzelf als beginner niet meteen instromen in bestaande groepen. Ook hebben ze niet de ambitie om hogere banden te halen, maar willen ze wel weerbaarder worden en lekker sporten. Daarnaast zijn er ook vrouwen die helemaal geen affiniteit met budosport hebben maar wel de basistechnieken van weerbaarheid willen leren en tegelijkertijd conditioneel en kwa kracht iets sterker willen worden.

Speciaal voor deze groep is er maandagavond een nieuwe groep ‘zelfverdediging’ gestart voor dames. Omdat het voor alle deelnemers de eerste kennismaking is met zelfverdediging ligt de nadruk op functionele basistechnieken en een leuke gezellige sportactiviteit. Er is ook geen speciale kleding nodig; gewone gemakkelijke sportkleding voldoet prima. De lestijd is maandag van 18.30 tot 19.30 met een uitloop van een kwartier.

Zelfverdediging dames

Gratis kennismaken en een keer vrijblijvend meedoen!

Omdat veel dames geen ervaring hebben met zelfverdediging nodigen we iedereen uit om eerst een keer mee te doen om kennis te maken. De insteek is een leuke, gezellige activiteit in een veilige omgeving alleen voor vrouwen waarbij we zelfverdedigingstechnieken leren en actief gaan bewegen.

Als je een keer vrijblijvend mee wil doen, meld je dan aan op: https://budosporthoorn.nl/contact