Zelfverdediging dames

Weerbaarder worden en lekker sporten

Sommige dames vinden judo / jiu jitsu leuk, maar zien zichzelf als beginner niet meteen instromen in bestaande groepen. Ook hebben ze niet de ambitie om hogere banden te halen, maar willen ze wel weerbaarder worden en lekker sporten. Daarnaast zijn er ook vrouwen die helemaal geen affiniteit met budosport hebben maar wel de basistechnieken van weerbaarheid willen leren en tegelijkertijd conditioneel en kwa kracht iets sterker willen worden.

Basistechnieken en gezelligheid

Speciaal voor deze groep is er maandagavond ‘zelfverdediging voor dames’. Omdat het voor alle deelnemers de eerste kennismaking is met zelfverdediging ligt de nadruk op functionele basistechnieken en een leuke gezellige sportactiviteit. Er is ook geen speciale kleding nodig; gewone gemakkelijke sportkleding voldoet prima. De lestijd is maandag en woensdag van 18.30 tot 19.30.

Omdat veel dames geen ervaring hebben met zelfverdediging nodigen we iedereen uit om eerst een keer mee te doen om kennis te maken. De insteek is een leuke, gezellige activiteit in een veilige omgeving alleen voor vrouwen waarbij we zelfverdedigingstechnieken leren en actief gaan bewegen.