Aankondiging: judo examens (8-13 juli) en clubkampioenschappen (14 juli)

Judo examens: 8 – 13 juli

Alle (jeugd)judoka’s opgelet! In de week van 8 tot 13 juli worden de judo examens afgenomen. De afgelopen weken is er al gericht getraind richting deze examens. De examens worden afgenomen tijdens de reguliere lesuren. Ouders, grootouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om jullie vorderingen te komen bewonderen.

Clubkampioenschappen jeugd: 14 juli

Afsluitend van deze week vinden op zondag 14 juli de eerste BudoSport Hoorn clubkampioenschappen plaats. Anders dan bij de puntencompetitie worden kinderen altijd ingedeeld in hun eigen leeftijd en gewichtsklasse. Alleen bij onvoldoende deelnemers in een gewichtsklasse kan hiervan afgeweken worden. En hoewel er echt om de podiumplaatsen gestreden gaat worden staat het plezier en de gezelligheid voorop. Ook op 14 juli zijn toeschouwers van harte welkom.