Miloš Despotović

Graduaties

Ik ben Miloš Despotović, karate Sensei.

Opgegroeid in een professionele sportieve familie heb ik mijn eigen passie gevonden in karate waar ik mee bezig ben sinds 1988. Als een van de medeoprichters van de karate club Gučevo uit Banja Koviljača in Servië heb ik alle niveaus van trainingen doorgelopen, inclusief competitie op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Sinds het behalen van mijn meesterschap in 1994 ben ik mijn eigen Sensei Momir Matić aan het helpen als assistent in het vormen en trainen van Servische nationale en internationale kampioenen. Als vice president van de sportclub ben ik ook verantwoordelijk voor de logistieke en operationele zaken.

Vanaf 2012 ben ik karate Sensei in Sportinstituut Frits van der Werff in Hoorn waar ik honderden leden train in traditionele, Shotokan Karate stijl. Als een van de commissieleden van IMAF NL karate geef ik vaak seminars en demonstraties op internationale evenementen en ben ik regelmatig beoordelaar bij de examens van verschillende clubs. Ik organiseer internationale sportuitwisselingen en train meerdere medaillewinnaars op nationale en internationale toernooien (NL, BENELUX, EU).

Misschien wel het belangrijkste, met heel veel passie en plezier help ik onze karatekas, ongeacht hun leeftijd en achtergrond, om meer zelf zekerder te worden en eigen mentale kracht te ontwikkelen door regelmatig te trainen in een veilige en positieve omgeving. Train je mee?