Start budo seizoen: 2 september!

Nog een paar weken en dan start het budo seizoen op onze nieuwe locatie. In dit nieuwsbericht lees je over het lesrooster, de verbouwing van onze nieuwe dojo, en de jaarcontributies! We proberen in op 2 september een instuif te organiseren zodat iedereen een kijkje kan nemen op de nieuwe locatie. Meer nieuws daarover volgt later.

Het nieuwe rooster is bekend (kleine wijzigingen voorbehouden)

Ook het komende seizoen hebben we net als bij Frits van der Werff een vast rooster voor de verschillende trainingen. Het nieuwe rooster vindt je hier: https://budosporthoorn.nl/lesrooster/

NB. Het kan zijn dat er nog een aantal wijzigingen worden doorgevoerd, maar in hoofdzaak staat het vast. De lessen en trainingen worden ook dit jaar verzorgd door de bekende instructeurs van Frits van der Werff. Begin september zullen we ook de data bekend maken van de wimpelcompetitie.

Onze nieuwe dojo is bijna klaar voor gebruik!

Op onze nieuwe locatie wordt er hard gewerkt. Bouwkundig zijn de belangrijkste zaken al gedaan en de komende weken zijn we bezig met de inrichting. Er komt een prachtig nieuwe mat van 21 x 11 meter. We verwachten rond 28 augustus volledig klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. En dat is vooral te danken aan de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers die geholpen hebben bij de verhuizing, schoonmaak, matten bouw, schilderwerk en nog veel meer.

Lage kosten dus ook lagere contributies!

Door de verhuizing naar de nieuwe locatie besparen we veel kosten. Daarom kunnen ook de contributies worden verlaagd. Een overzicht van de contributies voor seizoen 2023-2024 vind je hier: https://budosporthoorn.nl/contributie/

Nog niet aangemeld voor seizoen ’23/’24? Doe het nu! Ga naar: https://budosporthoorn.nl/inschrijven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *